KNAPPE NIEUWBOUWWONINGEN OP TOPLOCATIE IN HASSELT!

2 Halfopen bebouwingen: landelijke stijl

In de rustige Vettersstraat ter hoogte van nummer 81 vinden we dit nieuwbouwproject. Het project bestaat uit twee halfopen gezinswoningen in landelijke stijl. Met zijn centrale ligging in het gezellige centrum van Kuringen kunnen we zeker over een toplocatie spreken. Op iets meer dan een kilometer is er de op- en afrit van de E313. Ook het openbaar vervoer is aanwezig en geeft een goede aansluiting met Hasselt-centrum. Verder kan men alle nodige faciliteiten in de directe omgeving terugvinden. Naast deze centrale ligging is het ook een groene omgeving waar het rustig wonen is. De Grote Platwijer alsook het Albertkanaal bevinden zich vlakbij waar men helemaal tot rust kan komen tijdens een wandeling of fietstocht.

Men beschikt in het totaal over maar liefst 246m² aan bewoonbare oppervlakte. Door de combinatie van een lichte gevelsteen met een donker dak en houtaccenten kan men zeker over een hedendaagse pastorijstijl spreken die velen zal aanspreken. Ook de ruimtes zijn zeer mooi en praktisch ingedeeld. Zo komt men in de ruime inkomhal met gastentoilet binnen. Verder heeft men hier toegang tot de open leefruimte waarbij zitruimte, eetkamer en keuken mooi in elkaar overvloeien. Zowel in de living als in de keuken beschikt men over een groot raam dat naast veel lichtinval ook voor een mooi uitzicht over de tuin zorgt. Verder kan men via de keuken terecht in een praktische berging die over de nodige opslagplaats beschikt. Aan de voorkant van de woning bevindt zich nog een aparte ruimte die als bureau of speelruimte kan dienen. Via de trap in de inkomhal komt men terecht op de verdieping. Ook deze is zeer praktisch ingedeeld met drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Indien met nog extra plaats zou willen kan men via de vaste trap de zolderverdieping bereiken die nog eens over een 58m² beschikt. Deze kan men dus perfect indelen als extra slaapkamers of een hobby/ speelruimte.

De afwerking en uitrusting van de woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor keuken, badkamer, vloeren, wandtegels, binnendeuren en trap. Op het gelijkvloers wordt de leefruimte uitgerust met vloerverwarming. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3500wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter met hergebruik voor de beide toiletten en de buitenkraan.

Budgetten afwerking:

  • Keuken €12.500
  • Badkamer €7.500
  • Vloer €50/m²
  • Wandtegels (7,5m² voorzien) €40/m²
  • Plinten €7,5/lm
  • Binnendeuren €500/stuk
  • Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €3.500 / trap
Prijzen incl. BTW

te koop